LAVALOUNAS ARKISIN KLO 10.00-14.00!!

Tulevana kesänä tanssitaan aina 50 -luvulta 2010 -luvulle Suomi Sata -hengessä. Lava syntyi rock'n roll -vuosikymmenellä ja on nähnyt ja kokenut 65 -vuoden aikana monenlaiset musiikkivirtaukset . Tulossa musiikkia kuudelta vuosikymmeneltä. Olethan mukana menossa! Mennään valssista tangon ja humpan kautta rock´n rolliin ja siitä kohden discohileitä ja lähelle jopa "esiteknoiltaa". Kauden päättää joulukuussa upea Satavuotiaan Suomen kansalaisjuhla. Pysy kyydissä!!

Huom!!! Kun laitatte navigaattoriin osoitteemme Maisalantie 7, niin muistakaa myös valita paikkakunnaksi MÄNTSÄLÄ!!! Muuten joudutte lavasta 25 kilometrin päähän. Terveisin Mäntsälän Suurlava :)

Olemme vanhan Helsinki-Lahti -tien 140 varrella Lahteen päin mennessä ennen Mäntsälän keskustaa ja tietä 25: siinä aivan Tokmannin takana. Jos tulet Hyvinkään suunnasta tietä 25 niin käänny vanhan Helsinki-Lahti -tien valoista oikealle ja jos tulet Porvoon suunnasta niin samoista valoista vasemmalle. Tulet siis kummasta suunnasta tahansa niin käänny Hankkija -marketin (ent Agri -market)kohdalta lavan suuntaan. Ja aina voi soittaa numeroon 040 595 6667.