LAVALOUNAS ARKISIN KLO 10.00-14.00!!

Tulevana kesänä tanssitaan aina 50 -luvulta 2010 -luvulle Suomi Sata -hengessä. Lava syntyi rock'n roll -vuosikymmenellä ja on nähnyt ja kokenut 65 -vuoden aikana monenlaiset musiikkivirtaukset . Tulossa musiikkia kuudelta vuosikymmeneltä. Olethan mukana menossa! Mennään valssista tangon ja humpan kautta rock´n rolliin ja siitä kohden discohileitä ja lähelle jopa "esiteknoiltaa". Kauden päättää joulukuussa upea Satavuotiaan Suomen kansalaisjuhla. Pysy kyydissä!!

Tervetuloa Mäntsälään! Tässä valokuvia Mäntsälän monipuolisesta tarjonnasta.

 Tämän kyltin kun näet, olet Mäntsälässä. Mäntsälään pääsee monesta suunnasta. Eli kaikki tiet vievät Mäntsälään Suomessa. Mäntsälän pääväylällä on useita valo-ohjattuja risteyksiä, joiden ohjauksesta vastaa tietokone. (286  Microsoftin vuonna 1981 julkaisema, tekstipohjaisella komentoliittymällä varustettu käyttöjärjestelmä. Se oli ensimmäinen laajalti levinnyt käyttöjärjestelmä IBM PC -tietokoneille.) Välillä neljäntieristeyksessä me kaikki odotamme, että kelle kello lyö....:) Mutta aina valot vaihtuvat.

Tässä on Seurojentalo, eli Seuris. Mäntsälässä on oma mikrokielensä (murre:). Siinä laitetaan sanan loppuun s -kirjain, ja näin syntyy paikan- tai talonnimi.

Ja tässähän on se seuraava mäntsäläläismurretalo: Monis, siellä voi hairjoittaa vallan kaikenlaisia urheilusuorituksia. Ulkona on mitä mahtavimmat nurmikentät pallopeleihin, tenniskentät, juoksuradat ym. Te halvatut, jotka aina ajatte kylän ohitse, ette ihan oikeasti voi ymmärtää miten hienoa on Mäntsälässä urheilla tai vain kävellä kauniissa puistomaisemassa.

No mikäs tämä on? No toki Jäähis. Jäähalli pitää olla, vaikka monta vuotta ollaan ootettu Uimista. Saapi nähdä koska sellainen vesiallas saadaan. Vaikka halkoohan tuo joki kylää. Voisi siellä kyllä treenailla...

Siinä se. Mäntsälän Palis. Tulensammuttaja. Vähän oli ilta-aurinko haittana, mutta komea letkutorni näkyy. Poikas valveil´on.

Mikäs se sitten tämä on ??? No toki Kuntis eli kunnantalo. Massiivinen, pääväylän varrella oleva betoniteos. Jos minä olisin kunnanjohtaja, kirjoittaisin isoilla kirjaimilla, että MÄNTSÄLÄN KUNTIS. Mut en ole. Muuten sisällä on todella mukavia ihmisiä. Terkkuja heille kaikille. Myös pääjohtajalle.

 

Mäntsälässä asuminen on helppoa ja nykyaikaista.Voit asua joko vierekkäin tai....

... modernisti päällekkäin. Tyylikkäästi.

 

Mäntsälässä on komeaa ja vehreää maalaismaisemaa. Toki ei vielä täydessä kukassaan, kun on alkukesä. Vaan viljavien vainioiden halki virtaa komea joki. Melontaväki huom!! Tässä maisemassa silmä lepää. 

 

Siinä se, Mäntsälän komea tiilikirkko. Kirkkos. Ja upeasti kukitettu sankarihautausmaa. Kyllä sydäntä kylmäsi kun tuon näki. Hienoa Mätsälän Seurakunta. Olette sydänmellä mukana.

Nonniin senkin kerettiläiset. Mikäs siinä?? Mäntsälää halkova vehreä joenuoma. Mitä hienoin ilta-aurinko. Ja ei ketään nauttimassa illasta. Häpeällistä. Kuinka moni kunta voi kehua tällaisella näkymällä?? Lontoolla ja Amsterdamilla on kanavansa. Niin on myös Mäntsälällä. Mitäs tehdään asialle? Kanavalaiva ostoslistalle. (tai sellainen taitaa olla jo käytössä...)

Mäntsälässä on erittäin paljon kaupallista toimintaa. Tässä vain yksi esimerkki ja vain paikallisen kielen vuoksi: Cittis.

Ei muuta kuin Mäntsälään. Tarjontaa piisaa ja tanssia riittää. Tervetuloa!!

Ja muistahan, että lavalla voit järjestää vaikka millaisia juhlia. Myös lastenjuhlia. On meinaan tilaa telmiä, juosta, leikkiä, kiljua ja tanssia. Kysypä lisää meiltä. Olemme teitä varten lavalla.