Tapahtumia ympäri vuoden

  Juhlat Mäntsälän Suurlavalla!

Mäntsälän Suurlava entisöitiin vuosina 2012-2013 vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Kahvila-ravintola koki täydellisen remontin. Nyt siellä on ajanmukainen ravintolan keittiö ja ruokailemaan mahtuu talviaikaan 70-80 henkeä, kesäaikaan lavalle mahtuu satoja ruokailijoita. Olemme myös vieneet ruokaa useammalle sadalle hengelle metsän siimekseen, joten pyrimme täyttämään kaikenlaiset asiakkaittemmen toiveet! Älä epäröi kysyä tarjousta.

Emme ole enään pelkkä humppalava! :) vaan monipuolinen ruumiin- ja hengenravinnontyyssija.

Mutta juhlan voi järjestää myös ilman ruokailua ja ihan melkein minkälaisen juhlan vaan...tanssia, laulua, stand up ia, runonlausuntaa, yritysjuhlaa, häitä, luokkakokousta. Olemme täällä teitä kaikkia varten.

Ravintolassa on A -oikeudet, savukkeidenmyyntiä ei ole. Meillä on kaksi katettua sisäterassia sekä kaksi ulkoterassia, joissa on myös A -oikeudet.

Äänentoisto uudistettiin myös. Nyt koko lavan alueella on Aura Audion äänentoisto ulkoalueita myöden. Käytössä on langaton sekä kiinteä mikrofoni. Esiintyjien ei tarvitse tuoda omaa äänentoistoaa lavalla. Katsomoon on tuolit ainakin 500:lle. Ravintolassa on videotykki.

 

 Äitienpäivälounas ja vappubrunssi ovat jo muodostuneet pienoisiksi jutuiksi lavalla. Järjestämme Mäntsälän Kehitysvammaistentuki ry:n kanssan yhdessä joka elokuun ensimmäinen sunnuntai kesäisen tanssitapahtuman monipäiselle tanssikansalle. Syksyn tullen  pikkujoulujuhlat täyttävät lavan ravintolan ja hienon suosion saanut joululounas tarjotaan kahden viikon ajan lavalla joulun kynnyksellä. Ethän epäröi kysyä että miten voisimme järjestää juhlat lavalla. Kyllä me voimme!

Mäntsälän Suurlava palveluksessanne ympäri vuoden!

- kulttuuritekoja jo olympiavuodesta 1952 -