Tapahtumia ympäri vuoden

  Juhlat Mäntsälän Suurlavalla!

Mäntsälän Suurlava entisöitiin vuosina 2012-2013 vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Kahvila-ravintola koki täydellisen remontin. Nyt siellä on ajanmukainen ravintolan keittiö ja ruokailemaan mahtuu talviaikaan n 70 henkeä, kesäaikaan lavalle mahtuu vielä enemmän .


Emme ole enään pelkkä humppalava! :) vaan monipuolinen ruumiin- ja hengenravinnon tyyssija.


Mutta juhlan voi järjestää myös ilman ruokailua ja ihan melkein minkälaisen juhlan vaan...tanssia, laulua, stand up ia, runonlausuntaa, yritysjuhlaa, häitä, luokkakokousta. Olemme täällä teitä kaikkia varten.


Ravintolassa on A -oikeudet, savukkeidenmyyntiä ei ole. Lavan yhteydessä on katettu ulkoterassi sekä pihalla ulkoterassi. Koko lava ja ulkona aidattu alue ovat anniskelualueita.


Äänentoisto uudistettiin myös. Nyt koko lavan alueella on Aura Audion äänentoisto ulkoalueita myöden. Käytössä on langattomat- ja kiinteä mikrofoni. Esiintyjien ei tarvitse tuoda omaa äänentoistoaan lavalle. Katsomoon on tuolit vähintään 500:lle. Ravintolassa on videotykki. Esiintymislavalla on myös säädettävä lavavalaistus.


 

 Äitienpäivälounas ja vappubrunssi ovat jo muodostuneet pienoisiksi jutuiksi lavalla, isänpäivää unohtamatta.  Järjestämme Mäntsälän Kehitysvammaistentuki ry:n kanssan yhdessä joka elokuun ensimmäinen sunnuntai kesäisen tanssitapahtuman monisatapäiselle tanssikansalle. Syksyn tullen  pikkujoulujuhlat täyttävät lavan ravintolan ja hienon suosion saanut joululounas tarjotaan kahden viikon ajan lavalla joulun kynnyksellä. Ethän epäröi kysyä että miten voisimme järjestää juhlat lavalla. Kyllä me voimme!

Mäntsälän Suurlava palveluksessanne ympäri vuoden!

- kulttuuritekoja jo olympiavuodesta 1952 -  

 

 

Soitto
Sähköposti